THETA HEALING

 

ThetaHealing® is een healing methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, die zich zelf meerdere malen genas en die haar kennis graag deelt met iedereen die daar ook in is geinteresseerd.

Hersenactiviteit kan worden gemeten aan de hand van hersengolvenDit zijn kleine elektrische stroompjes die meetbaar zijn via het aantal trillingen of golven per seconde. Hersengolven worden uitgedrukt in Herz (Hz)en kunnen worden opgedeeld in vijf verschillende categorieën, gebaseerd op het aantal Hz.

  Afhankelijk van wat je op een bepaald moment aan het doen bent, zijn er sommige hersengolven in bepaalde hersendelen actiever dan andere.

  Gamma-golven: 38 tot 80 Hz : bij hogere mentale activiteit zoals nieuwe informatie verwerken en opnemen en onze manier van leren en waarnemen.

  Beta-golven: 14 tot 38 Hz: als je actief, alert en vol aandacht bent, ook als er sprake is van stress, zoals tijdens een examen, auto rijden, voor publiek spreken. 

  Alfa-golven: 8 tot 14 Hz: deze hersengolven zijn er tijdens dagdromen en fantaseren, we zijn dan rustig, maar we slapen niet.  

  Theta-golven: 4 tot 8 Hz: hierbij verkeer je in diepe staat van ontspanning, thèta-golven komen voor vlak voor het wakker worden of het in slaap vallen.

  Delta-golven: 0.5 tot 4 Hz: deze komen voor tijdens diepe slaap. 

   

  Volgens Vianna Stibal gaan we automatisch over op de Theta frequentie als we ons verbinden met de universele energie om ons heen. In ThetaHealing® is het uitgangspunt dat negatieve patronen en overtuigingen  fysieke, mentale en emotionele problemen veroorzaken en door die overtuigingen te vervangen door andere kun je weer nieuwe mogelijkheden zien en je beter voelen in je leven. 

  Theta Healing® is een meditatief proces waarbij je via gefocuste intenties en verzoeken richt aan de Creatieve Energie die zich overal bevindt en vraagt om healing op fysiek, psychologisch en spiritueel vlak .  

  Theta Healing® is niet verbonden aan een specifiek geloof of religie. Simpelweg door ons te verbinden met de energie die overal door heen stroomt maakt dat we automatisch overgaan op de Theta frequentie.

   

  In een ThetaHealing®-sessie kun je alle onderwerpen ter sprake brengen of het nou betrekking heeft op werk, angsten, financiën, relaties, ziektes of iets anders dat je zou willen veranderen.

  Jij bepaalt waar je aan wil werken in de sessie.  We gaan dan op zoek naar de onderliggende overtuigingen die horen bij het thema door vragen die ik je stel. Door de vragen wordt je je bewust van dingen waar je je voorheen niet van bewust was. Met jouw instemming en de toegang tot de Theta-frequentie gaan we waarnemen hoe de beperkende overtuigingen en blokkades verwijderd en vervangen worden door programma's die zorgen voor een ander bewustzijn zonder die genoemde beperkingen.

   

  Volg deze link als je meer wilt weten over ThetaHealing®. 

  Klik hier als je meer wilt weten over Vianna Stibal. Of ga naar haar Facebook pagina via deze link.

  Als je benieuwd ben naar FB ThetaHealing practitioner group, klik hier.

  Neem hier contact met mij op voor meer informatie over een ThetaHealing®-sessie.