FAMILIEOPSTELLINGEN

INTUÏTIEF SYSTEMISCH WERK EN FAMILIE OPSTELLINGEN

 

Als je een familie of organisatie beschouwt als een systeem, dan kun je je voorstellen dat er net zoals in elk ander systeem haperingen kunnen ontstaan.

In families, maar ook in organisaties kun je denken aan verborgen of verzwegen verhalen en familie geheimen waar kinderen bijvoorbeeld verstrikt in kunnen raken uit onbewuste loyaliteit.

Tijdens een opstelling gaan we deze onderliggende verborgen verhalen onderzoeken. 

Door wat verzwegen of verborgen is aan het licht te brengen, transformeer je het en merk je dat er letterlijk lichtheid ontstaat in je leven.

Dat is mijn persoonlijke ervaring, elke keer weer.

 

Ik heb de Jaaropleiding Familie en Organisatie Opstellingen aan de Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema gevolgd in Amsterdam. Wil je meer weten over familie opstellingen, volg dan de link naar zijn facebook pagina.

 

Vanaf mei 2023 begeleid ik individuele familie opstellingen en het maakt me zo blij om te zien wat er gebeurt voor mensen die de innerlijke reis aandurven en op onderzoek uitgaan. Dat doe ik door middel van de blaadjes methode, waarbij we blaadjes gebruiken als vloerankers of een tekenopstelling. 

 

Voor een individuele opstelling van een uur tot anderhalf uur betaal je € 60,--.

Ik neem alle tijd voor deze sessies, maar uiteraard moet je er rekening mee houden dat we niet alle patronen of gedrag waar je al een leven lang last van hebt, binnen anderhalf uur kunnen ontrafelen....

Uit eigen ervaring weet ik wel dat je een heel eind kunt komen. En zodra je je bewust wordt van de onderliggende verhalen, kan verandering plaatsvinden. Let wel, het verleden kunnen we niet veranderen.  Maar door er licht op te schijnen, kunnen dingen gaan transformeren.

Ik ben er 100 procent voor jou tijdens de opstelling, en dat vraagt eenzelfde bereidheid van jou om naar binnen te durven gaan.

 

Lijkt het je wat om een opstelling mee te maken, neem dan contact met mij op.