Over mij

 

 

Mijn naam is Maya en ik doe aan energie management, eigenlijk ben ik een energie coach. Alleen zal ik het niet met je hebben over het verduurzamen van je huis, maar hoe je attenter omgaat met jezelf en je eigen energie en bewuster in het leven gaat staan.

 

Ik leerde voor het eerst over energetisch werk toen een collega mij reiki gaf in de lunchpauze. Ik leerde de westerse reiki rond 1999-2000. Ik ging lezen over Reiki en ontdekte op het internet het bestaan van Jikiden Reiki en wist dat ik dit wilde leren. Lees hier meer over mijn Reiki pad.

 

'The Purpose of Life is to have Fun' ~  Gary Douglas, oprichter van Access Consciousness®.  

'Het Leven is bedoeld om Plezier te hebben!'  

Toen ik dit citaat voor het eerst las, raakte het me en liet me niet meer los.  Het empowerment van Access Consciousness®, kwam precies op het juiste moment. Na een burn-out en diagnose fibromyalgie was ik rond 2012 met mijn lief naar Zuid-Afrika verhuisd en maakte daar kennis met Access Bars. Lees hier meer over mijn Access avontuur.

 

Na een verblijf van 5 jaar in Zuid-Afrika verhuisden wij naar Ghana waar ik mijn Access Bars en Jikiden Reiki activiteiten combineerde met een part-time baan op de Nederlandse ambassade in Accra.

In 2018 keerden wij terug naar Nederland en de jaren erna ben ik gaan werken voor Access Consciousness Certified Facilitators. In 2020-2021 heb ik ook een aantal boeken uit het Engels mogen vertalen van Dr. Lisa Cooney en ben ik bij haar ROAR® Practitioner geworden. Lees hier meer over Roar en mij.

 

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en enthousiasme alles wat ik kan, ingezet voor iedereen die ik kon helpen.

Helaas maken we allemaal dingen mee in het leven die ons evenwicht uit balans halen, zoals verlies en rouw. Stap voor stap het evenwicht hervinden. Dat is ook mijn weg en ik moest mezelf opnieuw 'herijken'.

Het geven van Bars, Reiki en ROAR sessies en zien wat het doet met anderen geeft zo veel voldoening. Het maakt me blij iets bij te kunnen dragen zodat mensen zich meer en meer thuis gaan voelen bij zichzelf.