Over mij

 

 

 

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou me bezig met energetisch werk. Onze eerste taal is die van energie. Wij zijn energetische wezens, of we dat erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. 

 

Dat begon toen ik Reiki leerde in 1999 en later de traditionele Japanse Reiki, Jikiden Reiki in 2008. Ik ging lezen over Reiki en ontdekte op het internet het bestaan van Jikiden Reiki® en wist dat ik hiermee verder wilde. Lees hier meer over mijn Reiki pad.

 

Ik maakte kennis met Access Consciousness® in 2012 toen wij net naar Zuid Afrika waren verhuisd. Tot en met 2022 was ik actief als Bars Facilitator. Op dit moment staan deze activiteiten op een laag pitje. 

Na een verblijf van 5 jaar in Zuid-Afrika verhuisden wij in 2016 naar Ghana waar ik het energetisch werk combineerde met een part-time baan bij de Nederlandse ambassade in Accra.

 

In 2018 keerden wij terug naar Nederland en van september 2019 tot augustus 2021 heb ik gewerkt voor verschillende Access Consciousness® Certified Facilitators.

In augustus 2021 verloor ik mijn grote liefde en stond mijn wereld stond op zijn kop. We maken allemaal dingen mee waardoor we uit balans raken, zoals ziekte, verlies en rouw. Dat kost veel energie en op gegeven moment moet je herijken. Stap voor stap ontdekken wat elke dag brengt, dat gold ook voor mij.

 

In oktober 2022 ben ik begonnen met de jaaropleiding Familie Opstellingen bij de Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema . Wat een mooie en intensieve reis is dit. Persoonlijke Ontwikkeling in optima forma, maar ook het leren begeleiden van anderen op hun pad. 

 

 

Je zult op deze website ook producten vinden die ik zelf gebruik en waar ik zo blij mee ben, dat ze via mij ook aan te schaffen zijn: 

Enkele jaren terug ontdekte ik meer over de werking van Frequenties, Bioresonantie en de werking van het Bio Energetische veld. Sinds 2020 gebruik ik Healy apparaten dagelijks voor mezelf en voor anderen. Wil je meer weten, volg dan deze link.

 

In 2022 ontdekte ik de NEUMI producten, een super anti oxidant met diepgaande werking. Wil je meer weten, volg dan deze link

 

 

Thuis komen bij jezelf is een groot cadeau. Ik ben dit zelf elke dag nog aan het ontdekken.  Wil je begeleiding in jouw proces, dan ga ik graag met je mee.