Over mij

 

 

 

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou me bezig met energetisch werk. Onze eerste taal is die van energie. Wij zijn energetische wezens, of we dat erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. 

 

Dat begon toen ik Reiki leerde in 1999 en later de traditionele Japanse Reiki, Jikiden in 2008. Ik ging lezen over Reiki en ontdekte op het internet het bestaan van Jikiden Reiki® en wist dat ik hiermee verder wilde. Lees hier meer over mijn Reiki pad.

 

Ik maakte kennis met Access Consciousness® op precies op het juiste moment. Na een burn-out en diagnose fibromyalgie was ik rond 2012 met mijn lief' naar Zuid-Afrika verhuisd en leerde in Kaapstad de Access Bars®. De Access tools zijn niet weg te denken in mijn dagelijkse leven. Lees hier meer over mijn Access avontuur.

 

Na een verblijf van 5 jaar in Zuid-Afrika verhuisden wij in 2016 naar Ghana waar ik mijn Access Bars® en Jikiden Reiki® activiteiten combineerde met een part-time baan op de Nederlandse ambassade in Accra.

 

In 2018 keerden wij terug naar Nederland en in september 2019 ben ik gaan werken voor verschillende Access Consciousness® Certified Facilitators. Daar ben ik mee gestopt in september 2021. Ik heb veel geleerd, boeken vertaald en nieuwe dingen zoals Theta Healing® geleerd, maar augustus 2021 stond mijn wereld stond op zijn kop. Ik ben nu, december 2022 nog steeds aan het herijken... 

 

Helaas maken we allemaal dingen mee in het leven waardoor we uit balans kunnen raken, zoals verlies en rouw, ook ik. Stap voor stap ben ik het evenwicht aan het hervinden.

Mijn beslissing om in oktober 2022 deel te nemen aan de jaaropleiding Familie Opstellingen bij Hylke Bonnema was de volgende stap in de ontdekkingsreis wat het leven eigenlijk is.

 

 

Je zult op deze website nog meer vinden, namelijk producten die ik zelf gebruik en waar ik baat bij heb. Zo zeer dat ik distributeur geworden ben.

In 2020 heb ik kennis gemaakt met  Frequenties, Bioresonantie en de werking van het Bio Energetische veld. Sindsdien gebruik ik mijn Healy apparaten dagelijks voor mezelf en voor anderen. Wil je meer weten, volg dan deze link.

 

Ook ben ik heel blij met de NEUMI producten. Ik heb een telegram groep gemaakt waar ik meer informatie deel. Neem contact op als je toegevoegd wil worden in die groep of neem een kijkje in de Nederlands Neumi Facebookgroep. Wil je meer weten, volg dan deze link

 

 

Het geven van Access Bars en Jikiden Reiki en het werken met mensen en ze blijer maken geeft veel voldoening. Zien hoe mensen beter in hun vel zitten, gaan vertrouwen op hun eigen innerlijk weten en thuis komen bij zichzelf is een cadeau. 

Ik hoop dan ook dat ik dit nog lang mag blijven doen.