Over mij

 

 

 

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou van energetisch werk. De eerste taal die we leren is energie. Wij zijn energetische wezens, of we erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. 

 

Dat begon toen ik Reiki leerde in 1999 en later de traditionele Japanse Reiki in 2008. Ik ging lezen over Reiki en ontdekte op het internet het bestaan van Jikiden Reiki en wist dat ik dit wilde leren. Lees hier meer over mijn Reiki pad.

 

'The Purpose of Life is to have Fun' ~  Gary Douglas, oprichter van Access Consciousness®.  

'Het Leven is bedoeld om Plezier te hebben!'  

Toen ik dit citaat voor het eerst las, raakte het me en liet me niet meer los.  Het empowerment van Access Consciousness®, kwam precies op het juiste moment. Na een burn-out en diagnose fibromyalgie was ik rond 2012 met mijn lief naar Zuid-Afrika verhuisd en maakte daar kennis met Access Bars. Ik blijf leren en de Access tools zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. Lees hier meer over mijn Access avontuur.

 

Na een verblijf van 5 jaar in Zuid-Afrika verhuisden wij in 2016 naar Ghana waar ik mijn Access Bars en Jikiden Reiki activiteiten combineerde met een part-time baan op de Nederlandse ambassade in Accra.

 

In 2018 keerden wij terug naar Nederland en in september 2019 ben ik gaan werken voor verschillende Access Consciousness Certified Facilitators. Daar ben ik mee gestopt in september 2021. Ik heb veel geleerd, een paar boeken voor hen vertaald, de ROAR® Methode en Theta Healing® geleerd, maar mijn leven veranderde ingrijpend en ik moest pas op de plaats maken.  

 

Ik heb kennis gemaakt met  Frequenties en Bioresonantie en de werking van het bio energetische veld in 2020 en gebruik mijn Healy bijna dagelijks met veel plezier voor mezelf en voor anderen. Daarom ben ik ook distributeur geworden. Meer via de link.

 

Binnenkort ontvang ik mijn NEUMI producten waar ik ook distributeur van ben geworden, nog voor ik ze heb uitgeprobeerd. Zo enthousiast was ik alleen al na het lezen en zien van de ervaringen van anderen. Ik heb een telegram groep gemaakt waar ik meer informatie deel. Neem contact op als je toegevoegd wil worden in die groep of in de Facebookgroep. Nederland is sinds 5 augustus open voor de NEUMI producten. Meer via de link

 

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt voor anderen en  alles wat ik had geleerd, ingezet voor iedereen die op zoek was naar healing en verandering.

 

Helaas maken we allemaal dingen mee in het leven waardoor we uit balans kunnen raken, zoals verlies en rouw, ook ik. Stap voor stap ben ik het evenwicht aan het hervinden en opnieuw aan het 'herijken'.

 

Het geven van de Bars en  Reiki en met name gelijk zien wat het doet voor mensen geeft me veel voldoening. Het bracht me op de weg terug. Het maakt me blij iets bij te kunnen dragen met alles wat ik heb geleerd zodat anderen beter in hun vel gaan zitten en thuis komen bij zichzelf.