Healy®

 

Wat is Healy?

Healy is een wellness apparaat, een wearable, dat hoogwaardige technologie gebruikt om de frequenties in het bio-energetische veld van je lichaam te analyseren en aan te geven welke frequenties op dat moment nodig zijn om het lichaam in balans te brengen. Bio energetica heeft als uitgangspunt dat negatieve ervaringen en stress worden opgeslagen door het lichaam in de vorm van spierspanning. Healy heeft een holistische visie en kan worden ingezet om de vitaliteit te bevorderen en je gevoel van welzijn te verbeteren.

 

Voor wie is het bedoeld?

Healy kan worden toegepast als aanvullende behandeling van chronisch pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee samenhangende slaapstoornissen. Er zijn programma's voor Mentale Balans, Pijn en Psyche, en Fitness. Zelf gebruik ik bijvoorbeeld uit deze laatste programma groep, de programma's voor spieren en herstel als ik heb gesport of gewandeld. Healy is voor mij een ideaal hulpmiddel dat ik dagelijks gebruik voor lichamelijke ondersteuning. 

 

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende versies van Healy, te beginnen met de Healy Gold, die programma's heeft waarmee je het hele lichaam, fysiek en mentaal kunt ondersteunen. En elke volgende versie van de Healy beschikt over meer programma's. Met de meest uitgebreide versie kun je de metingen doen van het bio energetische veld van het lichaam.

Je download  vanuit de App store de 2 Healy apps. De roze Healy App om beschikking te krijgen over de diverse programma's die helpen om  pijn te verminderen of bij  de andere hierboven genoemde klachten,  afhankelijk waar je aan wilt werken. Er is ook een blauwe Healy Advisor Analyse App waarmee je meet hoe het lichaam er op dat moment voor staat en welke frequenties het nodig heeft om een eventuele disbalans in het lichaam te veranderen. Je kunt met behulp van deze app programma's ook op afstand inzetten.

De Healy Apps en de Healy zelf communiceren via Bluetooth met elkaar. Je kiest een programma en je smartphone stuurt het naar de Healy die je op je kleding bevestigt en dan maak je contact met je lichaam via de pols-, oor-, of plak electrodes. Door middel van die electrodes wordt op lage stroomsterkte, een geringe, electrische stroom in het lichaam toegediend.  De stroom wordt toegediend in de vorm van frequenties.

Frequentie therapie wordy door Healy World al toegepast in TimeWaver apparatuur die door professionele therapeuten over de hele wereld worden ingezet. Bij gebruik van de Healy kun je met hen in contact komen om op jouw individuele behoeften toegesneden programma's te laten maken.  

 

Interesse?

Wil je meer weten over de Healy en hoe het voor mij heeft gewerkt en hoe ik het toepas, dan vertel ik je er graag over in een persoonlijk gesprek. Misschien wil je een analyse meemaken, of de Healy een paar dagen uitproberen? Zo ja, neem dan a.u.b. contact met mij op.  Ik kan op afstand of persoonlijk een meting voor je doen en je kunt een programma gelijk uitproberen (op afstand).

Ik ben een Healy World Member/Partner. Dat houdt in dat ik je wegwijs maak als je via mij een Healy besluit aan te schaffen, en dat ik daar een vergoeding voor krijg. Als je vragen hebt, met het opstarten of hoe programma's werken of andere vragen dan kun je in dat geval altijd bij mij terecht. 

 

Hier kun je  een Nederlands filmpje over de Healy bekijken.

Volg deze link voor een video waarin in het Engels wordt uitgelegd wat Healy doet. En via deze link kun je een volgende video bekijken. 

Wil je meer lezen over de ervaringen van anderen, in het Nederlands, klik dan hier.  

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen over de hele wereld, klik dan hier.

Hier is nog een link om de internationale ervaringen met Healy te lezen.

Wil je de Healy gelijk gaan bestellen, volg dan deze link naar de Healy website. 

 

DISCLAIMER

Dit is een medisch hulpmiddel klasse 2A, dat kan worden ingezet voor de behandeling van chronisch pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee samenhangende slaapstoornissen.  Healy is door de FDA akkoord bevonden voor de Amerikaanse markt en voldoet aan de strenge Europese regelgeving. Healy programma's zijn niet bedoeld om een ziekte of aandoening te genezen of om een een diagnose te stellen.

Alle andere dan  de hier bovengenoemde toepassingen worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond zoals vereist voor de reguliere geneeskunde.