Frequenties

Frequenties en Bio Resonantie 

Ik wil je graag vertellen over een 'wearable', een apparaat dat je op je kleding kunt dragen en dat is gemaakt om de energie in en om het lichaam te 'lezen'. Dit wordt het bio-energetische veld genoemd en zodra het een disbalans opmerkt in dit veld krijg je daar feedback over. Dit apparaatje, want het past in je handpalm, gebruikt hoogwaardige technologie om je te helpen het lichaam weer in balans te brengen.

Bio energetica heeft als uitgangspunt dat negatieve ervaringen en stress worden opgeslagen door het lichaam in de vorm van spierspanning. Dit apparaat werkt vanuit een holistische visie en kan worden gebruikt om je vitaliteit te bevorderen en je gevoel van welzijn te verbeteren.

 

Het kan worden ingezet als aanvullende behandeling bij chronisch pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor ter ondersteuning van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee samenhangende slaapstoornissen. Er zijn o.a. programma's voor Mentale Balans, Leren, Fitness, Huid en Schoonheid en Dieren. Het biedt dus ondersteuning op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau (programma's voor Chakra's en Aura). Voor mij zelf is dit apparaat een onmisbare steun geweest in moeilijke tijden en ik gebruik het bijna dagelijks. Ik gebruik het ook om voor mensen die dat kunnen gebruiken een scan te maken, de frequenties op te nemen en via Whatsapp toe te sturen zodat ze de frequenties zelf kunnen toepassen en daarmee actief aan hun herstel werken. 

 

Nieuwe aanvullende programma's zijn de Coaching Module om onbewuste patronen te achterhalen en te balanceren en de Natural Cycle om het leven weer in harmonie te brengen met de natuurlijke cycli (o.a. verandering van seizoenen en je bioritme/innerlijke klok). 

Nieuw

Op 18 juli 2022 is de MagHealy gelanceerd, een revolutionair apparaat waarmee je door het magnetische veld dat het creëert, je omgeving op een positieve manier kunt beïnvloeden. Er zijn 4 verschillende applicaties waarmee je voor iedere situatie een programma kunt vinden. Je kunt het meenemen naar de sportschool, onderweg in de auto of als je gaat slapen.  Je kunt ook je water activeren met frequenties. Je kunt het op je werkplek naast je pc plaatsen voor een meer productieve atmosfeer. Tenslotte is er een applicatie ontwikkeld door Dr. Carolyn McMakin* met programma's voor shock, stress, slaap en veel meer gebaseerd op haar jarenlange onderzoek. 

Eigenlijk heb je 4 apparaten in één voor je familie, je werk, je drinkwater en je omgeving.

 

* Auteur van 'The Resonance Effect". 

 

 

Meer weten?

Wil je weten hoe ik het vrijwel dagelijks gebruik? Of wil je net zoals ik een 'distributeur of  Healy member' worden, neem gerust contact op, dan vertel ik je er alles over. Schaf je via mij een apparaat aan, dan kan dat via mijn ' referral link' (https://eu.healy.shop/?partnername=5011-2807-3456). Als je je via deze aanmeldt, dan krijg je de vraag of je door 5011-2807-3456 bent verwezen, daar klik je dan bevestigend!).  Van mij krijg je uitgebreide uitleg hoe je jouw apparaatje kunt gebruiken en je kunt altijd terecht met vragen. 

Wil je een gratis analyse of een van mijn apparaatjes huren om zelf uit te proberen? Dat kan, de kosten om het 10 dagen uit te proberen voor jezelf en je hele gezin zijn € 25.

 

Wil je weten wat Nederlandse gebruikers erover zeggen, klik dan hier.  

Ben je benieuwd naar ervaringen van internationale gebruikers, klik dan hier.

 

Shop

Wil je er gelijk zelf een kopen, ga dan gelijk naar de Healy Shop om te bestellen. Je kunt het dan 14 dagen uitproberen.

Let op, de link gaat naar de Healy Shop Europa. Woon je in andere delen van de wereld, gebruik dan een van de volgende links.