Frequenties

Frequenties en Bio Resonantie allemaal in een klein apparaatje!

Ik wil je graag vertellen over een 'wearable' dat hoogwaardige technologie gebruikt om de frequenties in het bio-energetische veld van ons lichaam te analyseren en aan te geven welke frequenties nodig zijn om het lichaam in balans te brengen. Bio energetica heeft als uitgangspunt dat negatieve ervaringen en stress worden opgeslagen door het lichaam in de vorm van spierspanning. Dit apparaatje werkt vanuit een holistische visie en kan worden gebruikt om je vitaliteit te bevorderen en je gevoel van welzijn te verbeteren.

 

Het kan worden ingezet als aanvullende behandeling bij chronisch pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor ter ondersteuning van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee samenhangende slaapstoornissen. Er zijn o.a. programma's voor Mentale Balans, Leren, Fitness, Coaching en dieren.  Voor mij zelf is dit apparaatje een onmisbare steun geweest in moeilijke tijden. Momenteel gebruik ik de Coaching Module om onbewuste patronen te achterhalen en te balanceren.

Wil je weten hoe ik er dagelijks mee werk? Of wil je net zoals ik een 'affiliate' worden, neem gerust contact op, dan vertel ik je er alles over. 

Je kunt een gratis analyse krijgen of een van mijn apparaatjes huren om zelf uit te proberen. Kosten 7 dagen uitproberen voor jezelf en je hele gezin € 25.

 

 

Meer weten?

 

Hier krijg je in het Nederlands meer uitleg.

Wil je weten wat Nederlandse gebruikers erover zeggen, klik dan hier.  

Ben je benieuwd wat anderen ervan vinden, klik dan hier.

Volg deze link voor meer ervaringen uit de hele wereld.

 

Shop

Wil je er zelf eentje kopen, ga dan gelijk naar de Healy Shop om te bestellen. Je kunt het dan 14 dagen uitproberen.