Frequenties

Frequenties en Bio Resonantie 

Ik wil je graag vertellen over een 'wearable', een apparaat dat je op je kleding kunt dragen en dat is gemaakt om de energie in en om het lichaam te 'lezen'. Dit wordt het bio-energetische veld genoemd en zodra het een disbalans opmerkt in dit veld krijg je daar feedback over. Dit apparaatje, want het past in je handpalm, gebruikt hoogwaardige technologie om je te helpen het lichaam weer in balans te brengen.

Bio energetica heeft als uitgangspunt dat negatieve ervaringen en stress worden opgeslagen door het lichaam in de vorm van spierspanning. Dit apparaat werkt vanuit een holistische visie en kan worden gebruikt om je vitaliteit te bevorderen en je gevoel van welzijn te verbeteren.

 

Het kan worden ingezet als aanvullende behandeling bij chronisch pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor ter ondersteuning van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee samenhangende slaapstoornissen. Er zijn o.a. programma's voor Mentale Balans, Leren, Fitness, Huid en Schoonheid en Dieren. Het biedt dus ondersteuning op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau (programma's voor Chakra's en Aura). Voor mij zelf is dit apparaat een onmisbare steun geweest in moeilijke tijden en ik gebruik het bijna dagelijks voor mij zelf.

Voor anderen kan ik een scan te maken en de behandeling op afstand doen. Ik kan de frequenties ook opnemen en toesturen zodat mensen het zelf meerdere keren per dag kunnen toepassen.  

 

Mooie aanvullende programma's zijn de Natural Cycle om het leven weer in harmonie te brengen met de natuurlijke cycli zoals de verandering van de seizoenen en je eigen bioritme/innerlijke klok. Dit programma is net als het Goud programma ontwikkeld door Nuno Nina.  

Verder is er een Coaching Programma toegevoegd. Hiermee kun je onderliggende informatie waar je je dus niet eens bewust van bent, omhoog halen door een scan. Ik kan deze voor je inzetten door met je in gesprek te gaan en aan de hand van jouw informatie een analyse te maken met de Coaching module. Belangrijk zijn je intenties, waar je op vast loopt en wat je wilt onderzoeken of wat je wilt bereiken. De uitkomsten van de scan nemen we samen door of je het al dan niet herkent. De frequenties om de disbalans weg te nemen kun je gelijk uitproberen. En ik kan ze natuurlijk voor je opnemen zodat je die thuis zelf kunt toepassen. Neem contact op als je een Healy Coaching sessie wilt boeken. Het duurt minimaal een uur/max anderhalf uur. 

Nieuw

Op 18 juli 2022 is de MagHealy gelanceerd, een revolutionair apparaat waarmee je door het magnetische veld dat het creëert, je omgeving op een positieve manier kunt beïnvloeden. Er zijn 4 verschillende applicaties waarmee je voor iedere situatie een programma kunt vinden. Je kunt het meenemen naar de sportschool, onderweg in de auto of als je gaat slapen.  Je kunt ook je water activeren met frequenties. Je kunt het op je werkplek naast je pc plaatsen voor een meer productieve atmosfeer. Tenslotte is er een applicatie ontwikkeld door Dr. Carolyn McMakin* met programma's voor shock, stress, slaap en veel meer gebaseerd op haar jarenlange onderzoek. 

Eigenlijk heb je 4 apparaten in één voor je familie, je werk, je drinkwater en je omgeving.

Zelf gebruik ik de MagHealy bijna dagelijks. 

 

* Auteur van 'The Resonance Effect". 

 

 

Meer weten?

Wil je weten hoe ik de apparaten dagelijks gebruik voor mijzelf en voor anderen? Neem gerust contact op, dan vertel ik je er alles over.

Besluit je gelijk een aankoop te doen dan mag dat via mijn 'doorverwijslink'  https://www.healy.shop/?partnername=5011-2807-3456  Als je deze gebruikt, dan krijg je de vraag of je door 5011-2807-3456 /mijn naam bent verwezen. Bevestig dit. In ruil krijg je van mij uitgebreide uitleg hoe je jouw apparaatje kunt gaan gebruiken, informatie over de programma's en je kunt altijd bij mij terecht met vragen. 

Wil je een gratis analyse of een van mijn apparaatjes huren om zelf uit te proberen? Dat kan, de kosten om het 10 dagen uit te proberen voor jezelf en je hele gezin zijn € 25.

 

Wil je weten wat Nederlandse gebruikers erover zeggen, klik dan hier.  

Ben je benieuwd naar ervaringen van internationale gebruikers, klik dan hier.

 

Shop

Wil je er gelijk zelf een kopen, ga dan gelijk naar de Healy Shop om te bestellen. Je kunt het dan 14 dagen uitproberen. Of gebruik deze link:

https://www.healy.shop/?partnername=5011-2807-3456