Mijn Access avontuur

 

Ik stond in september 2013 op een holistische beurs, genaamd Celebrate Life Festival in Kaapstad en daar was ook een stand die mini Access Bars sessies aanbood.  Het was er heel druk. Het was voor het eerst dat ik hoorde over de Bars en volgens de flyer was het iets dat was als een hoofd massage maar het kon ook je hele leven veranderen. En het was een vorm van energy healing. Mijn interesse was gelijk gewekt. Ik was tenslotte bekend met energetisch werk en nieuwsgierig naar die Bars.

 

Eind januari 2014 ging ik naar mijn eerste Bars cursus. De week daarop was een Kass Thomas, een Amerikaanse Access facilitator in Kaapstad en ofschoon ik twijfelde ging ik erheen. Daarna ging ik wekelijks Bars uitwisselen en vanaf de eerste keer wist ik dat dit iets bijzonders was. Ik was die op eerste swap heel moe maar na het uitwisselen had ik zo’n energie dat ik naar het strand liep en ik zie me nog zitten op het strand van Blouberg, verbaast hoe goed ik me voelde.

 

Ik begon te luisteren naar de radio uitzendingen van Gary Douglas & Dain Heer op Voice America, Ik schreef de ‘clearings’ op en ging ze gebruiken. Ik ging op zoek naar ander Access materiaal. Later dat jaar nam ik mijn eerste Foundation en Level 2/3 zoals Choice of Possibilities toen heette. Ik werd een Bars Facilitator en ging Bars sessies en workshops geven. Uiteindelijk was ik binnen 2 jaar weer terug op mijn vroegere energie niveau, gewoon door het dagelijks doen van energy healing.

 

Sindsdien ben ik blijven leren en groeien door de Access tools te gebruiken, elke dag, elk moment.  Ik ging ook de 'gevorderde' classes bijwonen om mijn spreekwoordelijke rugzakje op te ruimen. Met elke jaarlijkse Foundation en COP class met Gary en Dain leer ik elke keer nieuwe dingen. Daarnaast was ik zo gelukkig om X-Men - ESB - SOP -Talk to the Entities - 9 Trannies - Abuse Classes en recent Pragmatic Psychology en Right Recovery for You classes te kunnen nemen. Deze waren allemaal een grote bijdrage op mijn eigen persoonlijke pad en hielpen mij om met hele moeilijke situaties om te gaan.

Ik vind het super om mensen te faciliteren en te zien hoe een paar vragen stellen en clearen zoveel ruimte kan creeëren. Daarnaast is het geven van de Bars natuurlijk elke keer weer een feestje....