NEUMI

Het bedrijf NEUMI heeft een baanbrekende manier gevonden om het anti-oxidant Glutathion te verwerken op zo een manier dat het heel goed opneembaar is geworden door het lichaam. Neumi wordt via 'direct sales' oftewel 'networkmarketing' verkocht en sinds augustus ook verkrijgbaar in Nederland. 'Direct sales' wil zeggen dat je via een distributeur, of 'member' de producten aanschaft en diegene krijgt daar dan een vergoeding voor.

Ik ben Independent Member, dus distributeur voor Neumi, dat wil zeggen dat je deze producten via mij kunt kopen. www.Neumi.com/MayaKanhai

 

Neumi heeft 2 producten: NutriSwish and NeumiSkin en het belangrijkste is dat ze het gehalte aan glutathion in ons lichaam aanvullen.

Glutathion is een van de belangrijkste anti-oxidanten in ons lichaam. Het ondersteunt ons immuunsysteem. Het verbetert het functioneren van allerlei organen en delen van ons lichaam: de hersenen, de spieren en gewrichten, de lever en het hart. Naarmate we ouder worden neemt de productie in ons lichaam elke 10jaar af en toevoegen van buitenaf was wel mogelijk via infuus, maar kostbaar. Inname in de vorm van supplementen was vaak niet effectief. Daar is nu verandering in gekomen door toepassing van nano-technologie door Neumi.

 

De Swish is te vergelijken met een mondspoeling die je gebruikt, spoelen en inslikken. De Skin is een spray die je op je gezicht, handen, voeten, dus op je huid kunt gebruiken.

De voor- en na foto's en andere ervaringen met Neumi kun je bekijken via de amerikaanse facebookgroep: 

https://www.facebook.com/groups/experienceneumi

Er is ook een Nederlandse facebook groep:

https://www.facebook.com/groups/795777265077282

 

Dit is mijn link om te bestellen: www.Neumi.com/MayaKanhai

Let op: 

De Europese markt gaat deze maand, december 2022 open. Wil je pre-orders plaatsen, gebruik dan dit formulier:

https://form.jotform.com/222014454137042

 

Er zijn 3 manieren om Neumi te kopen.

1) Je kunt losse flesjes bestellen, gewoon uitproberen, geen
verplichtingen niets, net zoals je in een webshop ergens iets bestelt, er in
er uit en lekker ontvangen en uitproberen. Die flesjes zijn 65$. Dit heet
kopen als retail customer.


2) Je krijgt 15$ korting op de flesjes wanneer je er voor kiest een
autoship aan te zetten zodat er maandelijks of per 3 maanden automatisch een bestelling naar keuze naar jou wordt gestuurd. Dan ben je een preferred customer.
Een flesje kost dan dus 50$.
Bestel je direct een pakket van 6 flesjes, dan ontvang je een 7e flesje
gratis.

Op dit moment zijn de laatste voorbereidingen bezig om bestellingen vanuit het Europees distributiecentrum in Oostenrijk te gaan verzenden. Dat zal schelen in de verzendkosten dalen en levertijd.

3) De derde optie is om verkooppunt te worden en dan wordt je net als ik een Neumi member. Dan bestel je produkten voor jezelf maar ook om je ervaringen te delen met anderen en daarmee commissies te ontvangen en zo een passief inkomen op te bouwen.

 

Wil je het uitproberen? Ga naar: www.Neumi.com/MayaKanhai

Wil je meer weten, neem dan contact op. Ik kan je toevoegen aan de speciale telegram groep waar ik informatie deel. Dan kun je kijken of het wat voor je is.

De voor- en na foto's en andere ervaringen met Neumi kun je bekijken via de Amerikaanse facebookgroep: 

https://www.facebook.com/groups/experienceneumi

Of de Nederlandse facebook groep:

https://www.facebook.com/groups/795777265077282

 

Voor pre orders, gebruik dit formulier: https://form.jotform.com/222014454137042