LIVING YOUR ROAR® 

 

Wat is 'LIVING YOUR ROAR'©  ? 'Living your ROAR' staat voor 'Living Your RADICALLY & ORGASMICALLY ALIVE REALITY'. 

 'Radically' betekent: volledig, totaal, compleet, helemaal, volkomen, fundamenteel, grondig. 'Orgasmically' vertaalt in het Nederlands als 'orgastisch'. In het Engels zijn er meerdere vertalingen: vrolijk, gelukkig, magisch, zalig, levendig, extatisch, opgetogen, gelukzalig, sprankelend, om er maar een paar te noemen. Je zou ‘Living Your ROAR’ kunnen vertalen als ‘leef je mooiste leven ooit', of gewoon leef jouw ROAR!

 

De ROAR techniek is ontwikkeld door dr. Lisa Cooney,  vanuit haar jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen die trauma, shock en misbruik hadden meegemaakt.

Met behulp van deze techniek begeleidde ze de afgelopen 25 jaar al duizenden mensen uit hun onzichtbare kooi. De kooi, dat zijn alle  patronen en mechanismen die op de achtergrond hun leven en hun gedrag beheersten. Zij noemt dit doorlopen van de stappen om je te ontdoen van die patronen 'To Run a Cage'.  Deze patronen kwamen ooit, als kind, van pas als bescherming tegen misbruik en trauma, maar in je latere leven werken ze alleen maar tegen je. 

In haar boek 'Radically Alive Beyond Abuse' vertelt ze over haar eigen leven en het misbruik waar ze mee te maken had en dat ze overwon. De ROAR techniek is gebaseerd op dit boek en ik raad het je zeker aan. Link hier onder. 

 

Misbruik kan zich op vele manieren voordoen, fysiek, mentaal, financieel of seksueel, om er een paar te noemen. De meeste mensen die het woord misbruik horen, gaan verdere communicatie daarover uit de weg, omdat ze het in verband brengen met seksueel misbruik. Maar als iemand ouders had die de hele tijd ruzie maakten., of als ze gepest werden in hun kindertijd of als er andere omstandigheden waren zoals het ontbreken van een veilige omgeving of een zorgzame familie, dan kan dat ook op de achtergrond blijven meespelen en hun volwassen leven negatief beinvloeden.

 

Elke gebeurtenis die in het heden plaats vindt en die

* blijft malen in je hoofd

* maakt dat je er buikpijn van krijgt

* je doen en laten beïnvloedt

* waar je nachtmerries van hebt

* die je op geen enkele manier van je af kunt zetten. 

 

ROAR SESSIE ONLINE

Dat is niet alleen een gebeurtenis die in het heden die zo pijnlijk is. Het vertelt je dat ergens in het verleden iets door die huidige gebeurtenis is geraakt . De Roar techniek helpt je dat onder ogen te zien en te integreren.

In een Roar sessie gaan we op zoek naar onbewuste overtuigingen uit het verleden, zonder opnieuw te traumatiseren &, zonder vast te blijven zitten in het verhaal. We gaan terug om de beslissing die je op dat moment nam, ongedaan maken.

Door deze techniek, ontdek je dat je zelf de sleutel in handen hebt om herhalende patronen te doorbreken. En als je dat weet, dan trek je eigenlijk nooit meer zo'n situatie aan in je leven, en als het wel gebeurt dan glijdt het makkelijker en moeiteloos van je af. Soms geeft een Roar sessie letterlijk meer lucht en andere keren voelt het alsof er een gewicht van je afvalt of alsof je losbreekt uit een kooi. 

 

Als je denkt dat dit een bijdrage voor jou zou kunnen zijn,  neem dan contact op voor een Roar sessie of traject waarin we stap voor stap de onderliggende overtuigingen naar boven halen en ongedaan maken, zodat je kunt kiezen om jouw ROAR te leven. 

 

Neem contact met mij op voor meer informatie of om een online sessie te boeken. 

Klik hier als je  het boek 'Radically Alive Beyond Abuse' wilt aanschaffen,

Ga via deze link naar de website van Dr. Lisa Cooney.

 

 

 

Ik ben een  Live your Roar Affiliate : ik beveel de boeken of telecalls die ik gevolgd heb aan, omdat ik daar baat bij heb gehad.