Maya

 

'The purpose of Life is to have Fun' ~  Gary Douglas.    'Het Leven is bedoeld om Plezier te hebben!'

Toen ik dit citaat van Gary Douglas in 2014 tegen kwam, wist ik dat deze woorden mijn leven zouden veranderen.  Het empowerment van Access Consciousness®, kwam precies op het juiste moment.

Een burn-out, chronisch pijn en de diagnose fibromyalgie, maakten me niet echt blij. Verandering kwam door na 28 jaar ontslag te nemen te verhuizen naar Kaapstad, Zuid-Afrika..

Ik leerde de Access Bars in januari 2014, ging werken met de Access tools en Body Processen en was tegen het eind van datzelfde jaar pijnvrij. Ik maakte nieuwe vrienden en leerde nieuwe programma's zoals Ageless Grace® en HeartMath®.

Als Access Bars Facilitator begon ik Access Bars sessies en trainingen te geven, naast Jikiden Reiki behandelingen en workshops. 

Uiteindelijk kwam ik weer terug op mijn oude energie niveau, gewoon met energy healing.

Na een verblijf van 5 jaar in Zuid-Afrika verhuisden wij naar Ghana waar ik mijn Access Bars en Jikiden Reiki activiteiten combineerde met een part-time baan als assistent van de Immigrations Liaisons Officer op de Nederlandse ambassade in Accra. In 2018 heb ik alle technieken die ik de afgelopen jaren had geleerd in praktijk gebracht om mijn lief' te ondersteunen toen die een diagnose kreeg die niemand ooit wil horen. 

Dit jaar besloot ik me in te schrijven bij de KvK, deze website te maken en te gaan doen wat me blij maakt. Ik ben zo blij dat ik kennis heb gemaakt met de Healy dat mijn leven heeft verrijkt en zo fijn is voor mijn gezondheid en welzijn. En ik ben nog gelukkiger met de training tot ROAR practitioner en de samenwerking met Dr. Lisa Cooney in haar team.

Ik vind het fijn om alles wat mij geholpen heeft, te delen en alles wat ik geleerd heb in te zetten voor anderen, zodat ze weer mogen stralen en het plezier in hun leven hervinden, net zoals ik.  Je bent het waard!