De ROAR METHODE® 

 

WAT IS DE ROAR METHODE®

De ROAR Methode ® is ontwikkeld door dr. Lisa Cooney vanuit haar persoonlijke ervaringen in het begeleiden van mensen die trauma, shock en misbruik hadden meegemaakt.

Misbruik kan zich op vele manieren voordoen, fysiek, mentaal, psychisch, financieel of seksueel, om er een paar te noemen. Denk aan een gezinssituatie waar ouders veel ruzie maken, of als je gepest werd in je jeugd of als het land waar je woonde onveilig was. Wat je daarvan meeneemt kan als een computerprogramma op de achtergrond actief blijven en je leven bepalen lang nadat de omstandigheden zijn veranderd. 

                                                                    **

In haar boek 'Radically Alive Beyond Abuse' vertelt dr. Lisa over haar eigen leven en het misbruik waar ze mee te maken heeft gehad. De ROAR® techniek is ontstaan vanuit dit boek dat ook in het Nederlands verkrijgbaar is. 

 

ROAR® SESSIES

 

In een ROAR® sessie gaan we op zoek naar de onbewuste overtuigingen uit het verleden, zonder opnieuw te traumatiseren en zonder dat je vast komt te zitten in het verhaal.  Je ontdekt dat je zelf de sleutel in handen hebt om herhalende patronen te doorbreken. Je merkt dat je na een sessie letterlijk meer lucht krijgt, het voelt alsof er een last van je afvalt en de energie gaat weer stromen.

 

Elke gebeurtenis die in het heden plaats vindt en die

* blijft malen in je hoofd

* maakt dat je er buikpijn van krijgt

* waar je nachtmerries van hebt

* je op geen enkele manier van je af kunt zetten,

dat is niet alleen een gebeurtenis die in het heden die zo pijnlijk is. Het vertelt je dat er ergens in het verleden iets door die huidige gebeurtenis is geraakt. Tijdens de ROAR® sessie begeleid ik je zodat je die gebeurtenis integreert en het zijn lading verliest. Als zich in de toekomst een vergelijkbare situatie voordoet, dan heeft het niet meer dezelfde impact. Een ROAR® sessie duurt 90min/€90.