ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT

Access Energetische Facelift

Naast de Bars geef ik ook Access Energetische Facelift behandelingen.

 

De Access Energetische Facelift® is een behandeling van het gezicht waarvan je het effect kunt merken op het hele lichaam. En alles zonder dat er een enkele naald of filler aan te pas komt. 

 

De energetische facelift is een energetische behandeling van het gezicht waardoor daadwerkelijk alle spieren in het gezicht ontspannen. Ook het gebied rond de hals, sleutelbeen, hoofd en nek komen aan bod. Hierdoor ontspan je je nog meer en kan de aanwezige spierspanning in hoofd, nek en schouders afnemen. Door de energetische facelift toe te passen ontstaat er meer doorbloeding van de huid en wordt de huid glanzender. Door de combinatie van ontspanning en betere doorbloeding kunnen rimpels minder zichtbaar ogen. 

 

De energetische facelift ontspant alle spieren in het gezicht. Er zijn zoveel verschillende spieren die alle verschillende delen in je gezicht bewegen, bijvoorbeeld de ogen, de mond, de neus en de kaak. Door het ontspannen van alle spieren en onderdelen van het gezicht èn doordat de doorbloeding toeneemt, gaat je gezicht meer stralen.

 

Na de Energetische Facelift kan het gezicht er als herboren uitzien.

Mensen zeggen dat na de Energetische Facelift de huid in hun gezicht verzacht en verstevigd lijkt. Ook melden ze dat de effecten bij meerdere Facelift behandelingen, ook aan de rest van het lichaam, duidelijk zichtbaar zijn.  

Anderen vonden dat kraaienpootjes, fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken in het gezicht vervaagden na regelmatige Facelift sessies. 

 

Klik hier voor een video over de Access Energetische Facelift, en kijk hier wat Gary Douglas en dr. Dain Heer zeggen over de Energetische Facelift. 

Een Energetische Facelift sessie duurt 90min en kost € 94,50,-.

 

Boek en Betaal je 5 behandelingen of sessies tegelijk dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag!

 

 

NB. Wat ik aanbied vervangt nooit een reguliere behandeling bij een arts of andere medische behandelaar, maar kan wel een geweldige aanvulling zijn.