Access Bars®

Access Bars®

Access Bars kun je vergelijken met een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en ontspannen. De Bars is de basis training van Access Consciousness®. Lees hieronder meer. 

* De hele maand mei krijg je 50% korting op Access Bars sessies!

* Op woensdag 11 mei geef ik mini Access Bars sessies tijdens de Inspiratie/Intuitie markt  voor en na de film 'MARY MAGDALENE' in theater De Muze in Noordwijk.

* Mijn volgende Access Bars Trainingen zijn gepland op 24 mei en 1 juli 2022.

Wat is Access Consciousness®

Access Consciousness® is een set van technieken en tools die je inzicht geven over de wijze waarop je functioneert en je gelijk het gereedschap aanreiken om beperkingen los te laten.  

Hun tagline is dan ook : "Empowering people to know that they know".   Dus mensen bekrachtigen in het besef dat zij 'weten' . 

Als we opgroeien leren we niet altijd om te vertrouwen op onszelf.  We leren ons verstand te gebruiken en als volwassenen zoeken we de antwoorden op levensvragen veelal buiten onszelf.  Door het stellen van vragen kun je erachter komen wat voor jou waar is, wat voor jou licht voelt en waar jij blij van wordt. Door vragen te stellen ontdek je ook wat zwaar voelt, wat beklemmend werkt of wat gewoon niet werkt voor jou. Met behulp van Access Consciousness® kun je dingen veranderen waarvan je dacht dat het onmogelijk was.  Ik vind het heel fijn om mensen bij te staan die meer gemak willen ervaren en die meer plezier in het leven verlangen.  Klik hier voor meer uitleg door Gary Douglas en Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness®.  Klik hier voor een andere leuke video. Of ga naar www.accessconsciousness.com

 

Access Bars® behandeling en training

ACCESS BARS® 

Access Bars® is een hands-on proces waarbij lichtjes en zachtjes 32 punten op het hoofd worden aangeraakt en dat zorgt ervoor dat het lichaam alle beperkende gedachten, ideeën, emoties, gedrag en overtuigingen die het ooit had opgeslagen, loslaat. Je komt tot rust en je lichaam ontspant zonder dat iets moet of hoeft. Vergelijk de Bars met het opschonen van het geheugen van een computer. Van tijd tot tijd is het handig de harde schijf op te ruimen, dus oude bestanden en overbodige programma’s te verwijderen die de computer traag maken en ruimte in beslag nemen. Je hoofd leegmaken en meer helderheid, ruimte en rust ervaren, dàt is het effect van de Bars.  Access Bars® kan helpen bij een gebrek aan energie of vermoeidheid, slapeloosheid en angstgevoelens, stress en spanning, en meer. Iedereen kan veilig de Bars ervaren: kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, ongeacht leeftijd, sekse, etnische achtergrond of geloof.  Vaak is het effect gelijk zichtbaar.

Een behandeling duurt 90 minuten/€ 90. Klik hier voor meer uitleg over Bars. 

 

Kijk hier naar video’s over de effecten van de Bars:

Review of Access Bars by Dr. Jeffrey L. Fannin
The effect of Access Bars on Anxiety & Depression with Dr. Terrie Hope and Dr. Dain Heer

 

Access Bars Practitioner Training 

Je kunt de Bars ook bij mij leren.  De Access Bars® Practitioner Training duurt een hele dag of 2 halve dagen en je investering is € 300.  Je leert waar de Bars punten zich op het hoofd bevinden en je oefent in het geven en ontvangen van de Bars. Je ontvangt twee maal en je geeft de Bars twee maal. Je krijgt een Bars handleiding en een Bars-overzichtskaart met foto's.  Na afloop ontvang je een Certificaat van deelname en mag je je Access Bars Practitioner noemen. Je kunt gelijk Bars sessies gaan geven aan familie, vrienden of (betalende) klanten.  Klik hier voor een video over de Access Bars®. En in deze video vertellen mensen hoe het voelt om een Bars sessie te ontvangen.

Meer over de Bars:

https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/

Nieuwe trainingsdata:

Op dinsdag 24 mei en vrijdag 1 juli geef ik weer een Access Bars Training!

Access Coaching Sessies 

Ik gebruik de Access Consciousness ® technieken ook om mensen bij te staan in mondelinge Coaching Sessies. We kunnen ons onbewust zijn van onderliggende, verborgen agenda's of overtuigingen uit het verleden die op de achtergrond meespelen en ons gedrag bepalen in ons dagelijks leven. Vaak zijn we ons ook niet bewust van het feit dat we als een soort wifi alles oppikken wat zich in onze omgeving afspeelt of zelfs aan de andere kant van de wereld. Door de verborgen lading weg te halen ervaar je gelijk meer ruimte.

Hierbij maak ik gebruik van de Access Clearing Statement. Dr. Dain Heer vertelt meer over de Access Clearing Statement in deze video.

Een Nederlandse uitleg lees je hier.  Een Coaching Sessie duurt 30 minuten/€ 35,-.

 

Access Energetische Facelift

Naast de Bars geef ik Energetische Facelift behandelingen. De Access Energetische Facelift® is een krachtig proces voor het gezicht en heeft impact op het hele lichaam. Dat alles zonder dat er een enkele naald of filler aan te pas komt.  Na de Energetische Facelift oogt het gezicht als herboren en meer ontspannen. De Facelift verzacht en verstevigt de huid in het gezicht, maar de effecten zijn ook merkbaar in de rest van het lichaam.  Mensen zeggen dat kraaienpootjes, fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken in het gezicht vervaagden na regelmatige Facelift sessies. 

Klik hier voor een video over de Access Facelift, en kijk hier wat Gary Douglas en Dain Heer zeggen over de Facelift.  Een sessie duurt 90min/€ 90.

 

Access Body Processen

Een  Body Proces is lichaamswerk waarbij ik de handen op het lichaam plaats om bepaalde energieën te activeren zodat het lichaam ongemak of pijn kan veranderen en verlichten.  Er zijn meer dan 50 Access Body Processen  en de meest bekende is natuurlijk de Bars. De Body Processen ontvang je over de kleding heen, liggend op een behandeltafel of zittend als dat de voorkeur heeft. Access Body Processen kunnen worden ingezet om shock/trauma in het lichaam terug te helpen draaien, om je gezichtsvermogen te verbeteren, om de cellen te activeren, om allerlei fysieke klachten te verminderen en verlichting te geven bij artritis, pijn, slapeloosheid en meer.  Klik hier voor een video van Dr. Dain Heer met uitleg over de Access Body Processen. Een sessie duurt 90min/€ 90. 

***

NB. Wat ik aanbied vervangt nooit een reguliere behandeling bij een arts of andere medische behandelaar, maar kan wel een geweldige aanvulling zijn.

***

Klik hier voor de Access Shop waar je veel meer kunt vinden voor meer gemak in je leven. Je kunt mij ook vinden op de website Public Profile