Access Bars®

Access Bars is de basis techniek van Access Consciousness®

Wat is Access Consciousness®

Access Consciousness® is een set van technieken en methoden die je inzicht geven over de wijze waarop je functioneert en je gelijk het gereedschap aanreiken om dingen daarin te veranderen, als je dat zou willen.  

Hun logo is : "Empowering people to know that they know".   Dus mensen bekrachtigen in het besef dat zij 'weten' wat voor hen werkt, wat ze prettig vinden en wat niet, hoe zij hun leven willen leven.

Als we opgroeien leren we niet altijd om te vertrouwen op onszelf.  We leren ons verstand te gebruiken en als volwassenen zoeken we de antwoorden op levensvragen veelal buiten onszelf.  Door het stellen van vragen kun je erachter komen wat voor jou waar is, wat voor jou prettig voelt en waar jij blij van wordt. Door vragen te stellen ontdek je ook wat je niet fijn vindt, wat je een beklemmend gevoel geeft of wat gewoon niet werkt voor jou. Met behulp van Access Consciousness® kun je dingen veranderen waarvan je dacht dat je die nooit zou kunnen veranderen.  Ik vind het heel fijn om mensen bij te staan die willen ervaren dat dingen met meer gemak en plezier kunnen gaan in hun leven.  Klik hier voor meer uitleg door Gary Douglas en Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness®.  Klik hier voor meer informatie. Of ga naar www.accessconsciousness.com

 

Access Bars® behandeling en training

Access Bars® behandeling

 

Een Bars sessie brengt je hoofd tot rust, ontspant het lichaam en maakt dat je je gelijk heerlijk relaxt voelt.

De Bars is de basis cursus van Access Consciousness®. Ik geef Bars sessies en trainingen.

 

 

ACCESS BARS® SESSIES

Access Bars® lijkt het meest op een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en rust kunt ervaren als je gedachten alle kanten opgaan. 

Een Access Bars® behandeling brengt energetische ontspanning en kan toegepast worden om stress te verlichten of ter preventie van een algehele burn-out. Het effect is vaak meteen voelbaar maar je kunt het ook weken na de sessie nog merken. 

Vergelijk het met het opruimen van de harde schijf van je computer: je ruimt onnodige bestanden op die je computer traag maken zodat je computer beter functioneert. 

Zelf leerde ik de Bars na jaren van chronisch pijn en fibromyalgie. Met behulp van de Access Bars ben ik nu pijnvrij en terug op mijn normale energie niveau.  

Iedereen kan veilig de Bars ervaren: kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, ongeacht leeftijd, sekse, etnische achtergrond of geloof.  

 

Om het maximale uit de Bars te kunnen halen bied ik sessies aan van 90 minuten voor € 94,50. 

Maar je kunt natuurlijk ook een kortere behandeling van 60 minuten kiezen, voor € 77,--. 

Boek en betaal je 5 sessies tegelijk dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag!

 

Klik hier voor meer uitleg over Bars.  En in deze video vertellen mensen hoe het voelt om een Bars sessie te ontvangen.

Lees meer over de Access Clearing Statement.

 

Wil je leren hoe je de Bars geeft en het zelf ook ontvangen? 

 

Kijk hier naar video’s over de effecten van de Bars:

Review of Access Bars by Dr. Jeffrey L. Fannin
The effect of Access Bars on Anxiety & Depression with Dr. Terrie Hope and Dr. Dain Heer

 Klik hier voor een video over de ervaringen van iemand met Access Bars® bij depressie & angst.

Access Bars® Research with Dr. Terrie Hope and Dr. Adriana Popescu

Access Bars Practitioner Training 

De Access Bars® Practitioner Training duurt een hele dag of 2 halve dagen en je investering is € 300,--.  Je leert waar de Bars punten zich op het hoofd bevinden en je oefent in het geven en ontvangen van de Bars. Je ontvangt twee maal een sessie en je geeft de Bars twee maal. Je krijgt een Bars handleiding en een Bars-overzichtskaart met foto's.  Na afloop ontvang je een Certificaat van deelname en mag je je Access Bars Practitioner noemen. Je kunt gelijk Bars sessies gaan geven aan familie, vrienden of (betalende) klanten.  

Meer over de Bars:

https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/

Andere Access Consciousness® sessies :

 

ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT

 

ACCESS BODY PROCESSEN

 

 

NB. Wat ik aanbied vervangt nooit een reguliere behandeling bij een arts of andere medische behandelaar, maar kan wel een geweldige aanvulling zijn.