Access Consciousness®

 

Access Consciousness® streeft ernaar mensen bewuster en krachtiger te maken zodat ze beginnen te vertrouwen op hun eigen innerlijke wijsheid waar ze zich meestal niet bewust van zijn.

Hun logo is : "Empowering people to know that they know", exact om deze reden.

Als we opgroeien leren we niet altijd om te vertrouwen op onszelf, onze intuitie, ons instinct. We leren ons verstand te gebruiken. als (jong) volwassenen, zoeken we de antwoorden op levensvragen veelal buiten onszelf, onbewust van alle kennis die we zelf al hebben. Door het stellen van vragen kun je erachter komen wat voor jou waar is, wat voor jou licht voelt,  wat je een gevoel van ruimte geeft en waar jij blij van wordt. Door vragen te stellen ontdek je ook wat zwaar voelt, waar je een beklemmend gevoel van krijgt en wat niet werkt voor jou. Met behulp van Access Consciousness® kun je datgene veranderen waarvan je dacht dat het onmogelijk was.  Ik  ben in 2014 een Access Bars Facilitator geworden. Sindsdien heb ik mij uitgebreid bijgeschoold op Access gebied door de Access tools te gebruiken en door de Foundation en COP classes te volgen, maar ook de meer gevorderde classes zoals ESB, SOP,  Talk to the Entities Beginning tot Advanced, de 9 Trannies, de Abuse Classes. Deze waren allemaal zo een grote bijdrage aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en hielpen mij om de 'ballast' van het verleden los te laten. Ik ontdekte daarnaast dat ik het heel fijn vindt om mensen te faciliteren met de tools die mij hielpen.  Klik hier voor meer uitleg over Acces Consciousness®.  En kijk hier naar een recente video over Access Consciousness®. 

 

 Hieronder meer informatie over:

ACCESS BARS® SESSIE

ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT SESSIE

SYMPHONY OF POSSIBILITIES SESSIE

ACCESS BODY PROCES 

ACCESS 1:1 CLEARING & COACHING 

ACCESS BARS® TRAINING

 

ACCESS BARS® SESSIE

Access Bars® is het zachtjes toepassen van energie waarbij ik met de vingertoppen 32 punten op het hoofd heel licht aanraak, wat ervoor zorgt dat het lichaam alle gedachten, ideeëen, emoties en consideraties, attitudes overtuigingen die het ooit had opgeslagen, loslaat. 

Jouw lichaam bepaalt wat het wil loslaten. Het enige wat jij hoeft te doen, is gaan liggen op de behandeltafel, mij  het werk laten doen en ontvangen.

Vergelijk dit ontvangen van de Bars, met het opschonen van je computer: van tijd tot tijd moet de harde schijf opgeruimd worden en moet je oude bestanden en overbodige programma's die je computer traag maken en alleen ruimte in beslag nemen, verwijderen. 

Voor veel mensen is een Bars behandeling de eerste keer dat ze echt ontvangen: alles komt tot rust en het hele lichaam ontspant zonder dat iets moet of hoeft.

Er zijn Bars die corresponderen met verschillende aspecten waar we in ons leven mee te maken krijgen zoals controle, communicatie, creativiteit, veroudering, gezondheid, geld en veel meer.

Access Bars® kan helpen bij heel veel klachten en mensen hebben de volgende effecten ervaren:

- gebrek aan energie en vermoeidheid werden minder

- stress en spanning namen af

- ingrijpende verandering bij slaapproblemen: dieper en langer slapen

- angsten en depressieve gevoelens verminderden

- stopte malende gedachten 

- verlichting van allerlei soorten pijn

- examenvrees nam af

- kalmeerde boosheid en frustratie.

Het is voor iedereen veilig om de Bars te ervaren: kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, ongeacht leeftijd, sekse, ras of religie. Het maakt niet uit met wat voor ziekte mensen te maken hebben, alzheimer, een hersenbloeding of kanker, iedereen kan Bars ervaren. 

Sommigen merken dat hun klachten verminderen of verbeteren. Vaak is het effect gelijk zichtbaar, maar dat kan ook pas na enige tijd, tot 3 weken later het geval zijn. Je kunt ook kiezen voor een clearing sessie voor de Bars, als je ergens op vast loopt of problemen waar coaching nodig is of waar verbal processing of 'mondeling faciliteren' zou kunnen helpen.

Klik hier voor meer uitleg over de Access Bars® .  Neem a.u.b. hier contact op als je een Bars afspraak wilt maken.

 

 

ACCESS 1:1 CLEARING & COACHING SESSIE - ONLINE

Access Verbal Processing oftewel Mondeling Faciliteren is een uitermate krachtige manier om ruimte te creëren door het stellen van vragen, de energie te volgen en op te ruimen wat er naar boven komt door de Access Clearing Statement te gebruiken.

Er kunnen zich in ons leven situaties voordoen of we kunnen mensen tegenkomen waar we moeite hebben om mee om te gaan.  Vaak zijn we ons er niet bewust van, dat we als een soort wifi alles oppikken van wat zich in onze omgeving afspeelt of zelfs in het land waar we wonen en we denken dat het allemaal van ons is.  We kunnen ons ook totaal onbewust zijn van onderliggende, verborgen agenda's of onbewuste overtuigingen uit het verleden die op de achtergrond ons gedrag bepalen.   

Tijdens een Clearing & Coaching sessie stel ik gericht vragen, zodat je gewaar wordt van de onderliggende lading die samenhangt met het probleem of de persoon waar je mee te maken hebt. Die vastzittende lading maken we vervolgens ongedaan met de Access Clearing Statement.

We zijn niet op zoek naar antwoorden bij het stellen van de vragen. Je hoeft niet uren te praten over of te weten wat de bron van het probleem is. Een enkele Clearing sessie kan gelijk al het verschil maken en zorgen dat je je beter voelt of meer ruimte ervaart. Soms zijn er meer herhalingen nodig, dat hangt ervan af wat er aan de hand is . Vaak is het effect echter meteen merkbaar.

Klik hier voor een Engelse uitleg van de 'Access Clearing Statement'.  Een Nederlandse uitleg lees je hier.

Access 1:1 Clearing & Coaching sessies zijn Online via Zoom.  Neem a.u.b. hier contact op als je een afspraak wilt maken. 

 

ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT SESSIE

De Access Energetische Facelift® is een diepgaand proces voor de huid in het gezicht, dat op het hele lichaam invloed heeft. Dat alles zonder dat er een enkele naald of botox of filler aan te pas komt.

Tijdens de Facelift activeren we de energieën van meer dan 20  Access Body Processen die er samen voor kunnen zorgen dat het verouderingsproces vertraagd wordt en bij herhaaldelijk toepassen, zelfs omgekeerd.

Na de Energetische Facelift is oogt het gezicht als herboren, meer ontspannen en de oogopslag helderder. De Facelift verzacht en verstevigt de huid in het gezicht, maar de effecten zijn ook merkbaar in de rest van het lichaam.  

De Energetische Facelift kan een bijdrage zijn voor gezicht en lichaam. Mensen hebben de volgende effecten ervaren:
- kraaienpootjes, fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken in het gezicht vervaagden na regelmatige Facelift sessies
- het bindweefsel in het gezicht en over het lichaam werd steviger
- concentratie- en slaapstoornissen werden beter
- mobiliteitsbeperkingen verbeterden
- chronisch pijn werd minder
- depressieve stemmingen namen af
- werkte ondersteunend na tandheelkundige behandelingen.

Voorafgaand aan de Energetische Facelift kunnen we in een Clearing sessie je standpunten en overtuigingen over ouderdom en ouder worden bespreken.

Klik hier als je wilt kijken naar een video over de Access Energetic Facelift, en hier als je de uitleg wilt zien van Gary Douglas en dr. Dain Heer over de Facelift.  Neem a.u.b. hier contact op als je een Facelift en/of Clearing sessie wilt boeken. 

 

ACCESS BODY PROCESS

Een Access Consciousness Body Process is een lichaamsproces waarbij ik de handen op het lichaam plaats en vraag om een bepaalde energieën te activeren zodat het lichaam ongemak of pijn kan veranderen en verlichten. 

Er zijn meer dan 100 Access Body Processen  en de meest bekende zijn de Bars® en MTVSS. De Body Processen ontvang je over de kleding heen, liggend op een behandeltafel of zittend als dat de voorkeur heeft.

Access Body Processen kunnen in veel gevallen ondersteuning bieden:

- als je je afweersysteem wil ondersteunen

- bij het terugdraaien van shock/trauma in het lichaam 

- om het gezichtsvermogen te verbeteren

- om de cellen te activeren

- om allerlei fysieke klachten te helpen verminderen 

- om verlichting te geven bij artritis, pijn, slapeloosheid, en nog veel meer. 

Klik hier voor een video van dr. Dain Heer met uitleg over de Access Body Processen.

Neem a.u.b. hier contact op om jouw Body Process afspraak te maken. 

 

 

ACCESS BARS® TRAINING

De Access Bars® Training duurt een hele dag of 2 halve dagen gedurende het weekend of doordeweeks.  Je leert waar de 32 Bars punten zich precies bevinden op het hoofd en hoe je de Bars het gemakkelijkst kunt vinden. Oefenen in het geven en ontvangen van de Bars vormt een belangrijk onderdeel van de training.

Je ontvangt 2 X een Bars sessie en je geeft 2 X een Bars sessie. Verder ontvang je een uitgebreide Bars manual en een Bars chart, een Bars overzicht met foto's die het makkelijke maken de locatie van de Bars te onthouden. We bekijken samen de nieuwe Bars video van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness®.  Na afloop ontvang je een Bars Certificaat en mag je je Access Bars Practitioner noemen. Je kunt gelijk Bars sessies gaan geven aan familie en vrienden. Je kunt zelfs je eigen praktijk beginnen... 

Klik hier voor een video over de Access Bars®. Wil je meer informatie over de Access Bars®, klik dan hier om naar de Access Consciousness® website te gaan. Neem a.u.b. hier contact met mij op als je een Bars training zou willen volgen.

 

 

Ik ben een  Access Affiliate : de boeken of telecalls die ik heb gevolgd en waar ik baat bij had, beveel ik aan. Klik hier voor een bezoek aan de Access Shop.