ACCESS CONSCIOUSNESS BOEKEN EN CLASSES

 

Mensen vragen mij welke Access boeken ik aanraad om te lezen. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak of is op zoek naar wat hem of haar bezig houdt.  Kijk zelf eens in de Access Shop wat je aanspreekt. 

 

Toen ik kennis maakte met Access ben ik begonnen met lezen van o.a. de volgende boeken:

 

Being You Changing the World van Dr. Dain Heer beschrijft het pad dat Dr. Dain volgde nadat hij kennis maakte met Access Consciousness

 

Beyond the Utopian Ideal van Gary Douglas  

 

Talk To The Animals van Gary Douglas, In dit boek leer je behalve over communicatie met dieren ook over een aantal lichaamsprocessen die je gelijk al kunt gebruiken. 

 

Ten Keys to Total Freedom   van Gary Douglas en Dr. Dain Heer.  Meerdere van de technieken van Access komen in dit boek aan de orde, zoals het gegeven dat alles een interessant standpunt is. Beschouw je alles als een interessant standpunt, dan hebben de meningen van anderen bijvoorbeeld geen impact meer op je leven.  

 

Radically Alive Beyond Abuse van Dr. Lisa Cooney. Lees het verhaal van Dr. Lisa Cooney hoe zij een leven vol misbruik transformeerde en succesvol werd in het begeleiden van mensen die trauma, geweld en misbruik hadden meegemaakt. Haar ROAR Methode heeft zijn oorsprong in dit boek en helpt iedereen die te maken heeft met onbewuste, oude overtuigingen die op de achtergrond het leven bepalen, ook als er geen sprake is geweest van misbruik of iets dergelijks.

 

The Original Clearing the Issues of Abuse : Gary Douglas adviseert iedereen die te maken heeft gehad met geweld of misbruik op wat voor gebied dan ook, om deze digitale download tientallen malen te beluisteren. Dit is de opname van een van de vroegere klassen en begint de energie rondom wat je hebt meegemaakt te veranderen. Er is een lerares in de Verenigde Staten die de opname heeft gedraaid in een klas met dove leerlingen die niet echt aardig voor elkaar waren. Na twee weken merkte ze verschil op in het gedrag van de kinderen, die de energie dus oppikten en daarnaar handelden.. 

 

Changing the Issues that Abuse has Dominated Your Life Withis een 3-daagse Access klas uit 2018 waarin Gary Douglas en Dr. Dain Heer hun geheel eigen kijk op misbruik uiteenzetten die voor velen een heel ander perspectief boden.